| | #1 (mesaj-linki) | |
| MFÖ - Ele Güne Karşı MFÖ - Ele Güne Karşı - Şarkı Sözleri Arayıp sormasan da, unuttum seni sanma Dünya bir yana, sen bir yana Aşık ettin beni kendine, sonrada terkettin gizlice Aradım seni her yerde, hiç kimseye soramadım Bekledim dön diye, dönmedin bile bile Bile bile sevdiğimi korkundan gelmedin Arayıp sormasanda, unuttum seni sanma sakın Dünya bir yana, sen bir yana Haberin gelir bana, duyarım nasıl olsa Bilirim kimlerlesin, ne yaptın neler ettin Aklım fikrim hep sende, sevsen de sevmesen de Seni hiç aldatmadım, aldatmayı hiç sevmem Ele güne karşı yapayalnız, böyle de olmaz ki Nasıl da gittin insafsız, böyle bırakılmaz ki Unuturum sanmıştım güzelim, gözüm yollarda kaldı | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| arayip sormasanda sarki sozu, |
MFÖ - Ele Güne Karşı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kemal Eroğlu - Güne Karşı Duran Güzel | probLem girL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 20:10 |
| Kur'an-ı Kerim'e Karşı Vazifelerimiz | yimake | Kur'an-ı Kerim | 3 | 16-03-2008 19:59 |
| Kalp Kalbe Karşı Derler | boran27 | Sizin Video'larınız | 0 | 11-03-2008 21:41 |
| İlhan İrem - Günden Güne | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-03-2008 23:35 |
| Can sıkıntısına karşı eylem | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 23-08-2006 00:21 |