| | #1 (mesaj-linki) | |
| Serdar Ortaç - Vatan Borcu Vatan Borcu - Serdar Ortaç Geceler ağır ağır Çöker dizime Yarime haber edin Benim yerine Uyanır dururum onu Can evimde bulurum Ben ona kavuşayım Uzanır dizinde uyurum Beni gurbet elde bırakın Onu çeker canım avunurum Affet beni affet anam Yolum bekler k ahpe düşman Gelen yolcu giden yolcu Çabuk biter vatan borcu Canım anam bekle beni Ben askerim özle beni Göz yaşlarım sitem dolu Zor beklenir asker yolu Canım anam bekle beni Ben mehmedim özle beni Bitmek bilmez uzun yollar İzin verin yarime gidem dağlar | |
|
![]() |
Serdar Ortaç - Vatan Borcu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Vatan Borcu / Asker Türküsü | VerSchL@GeN | Duygu Yüklü Flash'lar | 24 | 2 Gün Önce 22:58 |
| Serdar Ortaç (Serdar Ortaç Kimdir? - Serdar Ortaç Hakkında) | tubis__17 | Müzik tr | 9 | 29-01-2010 20:02 |
| Serkan'a Sevgiyle - Vatan Borcu | recruit87 | Duygu Yüklü Flash'lar | 1 | 29-06-2008 18:39 |
| Serdar Ortaç - Tut ki | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 13:16 |
| Serdar Ortaç - Sor | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 13:10 |