| | #1 (mesaj-linki) | |
| Hatice - Allah'ın Dediği Olur Hatice - Allah'ın Dedigi Olur Aylardir kapim calmadi Sensizlik dört yani sardi off Ömrümü senle harcadim,cekmedigim cilem kalmadi off Ömrümü senle harcadim,cekmedigim cilem kalmadi Unutulur zannetme,kurtulursun zannetme Yanina kalir mi sandin,allah'in dedigi olur Aylardir kapim calmadi Sensizlik büyük hataydi off Ömrümü senle harcadim,cekmedigim cilem kalmadi off Ömrümü senle harcadim,cekmedigim cilem kalmadi Unutulur zannetme,kurtulursun zannetme Yanina kalir mi sandin,allah'in dedigi olur | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| allahin dediği olur, allahin şarkilari, allahın dediği olur, hatice allahın dediği olur, hatice ne olur sözleri, |
Hatice - Allah'ın Dediği Olur Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hatice Özgener (Hatice Özgener Kimdir? - Hatice Özgener Hakkında) | Kral_Aslan | Siyaset tr | 0 | 23-09-2008 01:26 |
| Hatice Aslan (Hatice Aslan Kimdir? - Hatice Aslan Hakkında) | GÜLGECELER | Sinema tr | 0 | 27-08-2008 00:59 |
| Hatice Sabiha Görkey (Hatice Sabiha Görkey Kimdir? - Hatice Sabiha Görkey Hakkında) | TiglonBoYs | Siyaset tr | 0 | 25-07-2008 10:43 |
| Kader - Allahın Dediği Olur | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 03:56 |
| Hatice (Hatice Kimdir? - Hatice Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 1 | 18-11-2006 11:07 |