| | #1 (mesaj-linki) | |
| Hayko Cepkin - Sıkı Tutun
Sıkı Tutun Önce topraktım şimdi ağaç oldum Derya denizler gibi dalgalandım şimdi duruldum Kendimi buz gibi çok sert zannederdim Meğer ne kolaymışım hemen eriyiverdim Her şey dün gibi inan gelir geçer Bilemezsek kıymeti hayat bizi içer Bu benim gurur gecem görsün cümle alem Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem İşte uzattığım sana yeminli elim Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim Her şey dün gibi bilemezsek kıymeti Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden birlikte yürüyelim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cepkin, hayko, sıkı, tutun | |
Hayko Cepkin - Sıkı Tutun Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hayko Cepkin (Hayko Cepkin Kimdir? - Hayko Cepkin Hakkında) | GusinapsE | Türkçe Rock | 48 | 1 Hafta Önce 00:48 |
| Hayko Cepkin - Gökdelenler | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 22:47 |
| Hayko Cepkin - Fırtınam | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 22:46 |
| Hayko Cepkin - Boşluk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 22:45 |
| Hayko Cepkin - 777 | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 22:40 |