| | #1 (mesaj-linki) | |
| Hayko Cepkin - Zaman Geçti
çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cepkin, geçti, hayko, zaman |
Hayko Cepkin - Zaman Geçti Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hayko Cepkin (Hayko Cepkin Kimdir? - Hayko Cepkin Hakkında) | GusinapsE | Türkçe Rock | 48 | 26-06-2009 00:14 |
| Hayko Cepkin - Bertaraf Et | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 23:43 |
| Hayko Cepkin - Ben Gideyim | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 23:42 |
| Hayko Cepkin - Son Kez (Araf) | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 23:41 |
| Hayko Cepkin - 777 | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 23:40 |