|
#1 (mesaj-linki)
| |||
| | |||
Fuat Saka - Şimdi Ne Yapar Fuat Saka - Şimdi Ne Yapar - Şarkı Sözleri Dertli dertli çalıyor saz Ağlıyorum bu akşam bu barda Parça parça olmuş gönlüm Kırılmış kadeh gibi yerde Katılmıyor türkülere Gözgöze elele susuyorduk Tele kulak verip yalnız Sessizce bağlama dinliyorduk İçkimizi hatırladım yanyana aynı masada Şimdi ne yapar kimbilir Hangi yerlerde dolaşır Rast gelirsen bir gün ona Getir aynı meyhaneye Gizleneceğim bir köşede Onu biraz görmek için İçkimizi hatırladım yanyana aynı masada Şimdi ne yapar kimbilir Hangi yerlerde dolaşır |
![]() |
| Etiketler |
| fuat, saka, yapar, Şimdi | fuat saka simdi ne yapar indir, fuat saka simdi ne yapar mp3 indir, fuat saka simdi ne yapar sozleri, simdi ne yapar indir, |
Fuat Saka - Şimdi Ne Yapar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Fuat Saka - Meryem Ana | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 15:05 |
| Fuat Saka - Geyik Avı | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 14:54 |
| Fuat Saka - Dıv Dıv | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 14:50 |
| Fuat Saka - Ciğerparem | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 14:45 |
| Fuat Saka (Fuat Saka Kimdir? - Fuat Saka Hakkında) | MaKaLeLe | Müzik tr | 1 | 20-02-2007 12:26 |