| | #1 (mesaj-linki) |
Recebim - Sor Beni Recebim - Sor Beni - Şarkı Sözleri hayalinim aynada bak yüzüne gör beni yıldız idim parlayan gökyüzüne sor beni ağlayan bulutlara yağmurlara sor beni illa bugüne değil yarınlara sor beni bedenimde dolaşan cana,kana sor beni gelen geçene değil birde bana sor beni | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| hayalinim aynada, hayalinim aynada bak yüzüne gör beni, recebim birde bana sor beni, recebim mp 3, recebim sor beni, recebim sor beni download, recebim sor beni mp3, recebim sor beni sözleri, sor beni mp3, sor beni recebim, |
Recebim - Sor Beni Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Recebim - Kaderim | KisukE UraharA | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 02-03-2008 22:35 |
| Recebim - Uy Uy | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 20:53 |
| Recebim - Kadırga | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 20:39 |
| Recebim - Hey Gidi Hey | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 20:34 |
| Recebim - Ela Ela Duriye | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 20:29 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||