| | #1 (mesaj-linki) |
Teoman - Ne Ekmek Ne de Su
Uyanıver gökyüzüyle sonsuzluğa Unutuver Hatırlatırsa ellerin Süzülsün dudaklarından Yıllar boyunca Son bir nefes, acın katlanınca bana yoksun Biliyorum Usul usul eriyorum Kararıyor gözlerim hep Yorgunum Yığılır kalır Yüreğim Donuk gözlerinde Ter atar deniz geceler indiğinde bana yoksun biliyorum usul Usul eriyorum kararıyor gözlerim hep yorgunum Ne ekmek, ne de su Sensizlik korkusu Istemem yeter ki sen Yanımda ol. Yeter! | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| teoman ne ekmek ne de su mp3, |
Teoman - Ne Ekmek Ne de Su Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tatlılar - Balkabaklı Ekmek | Last AirBender | Damak Tadı | 0 | 08-10-2008 03:24 |
| Ekmek Hakkında Her şey | virtuecat | Sağlıklı Yaşam | 7 | 24-09-2008 20:40 |
| Teoman (Teoman Kimdir? - Teoman Hakkında) | ThinkerBeLL | Türkçe Rock | 7 | 20-09-2008 19:00 |
| Ekmek Teknesi | The Unique | Yerli Diziler | 2 | 01-10-2007 06:44 |
| Teoman (lider) (Teoman Kimdir? - Teoman Hakkında) | NoRanynn | Siyaset tr | 0 | 19-11-2006 19:33 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||