| | #1 (mesaj-linki) |
Teoman - Sevdim Seni Bir Kere
Sevdim seni bir kere Başkasını sevemem Deli diyorlar bana Desinler değişemem Desinler değişemem Daha yolun başındasın Değişirsin diyorlar Oysa sana çıkıyor Bildiğim bütün yollar Sevgi anlaşmak değildir Nedensiz de sevilir Bazen küçük bir an için Ömür bile verilir | |
|
![]() |
Teoman - Sevdim Seni Bir Kere Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Seni Sevdim | AreX | Duygu Yüklü Flash'lar | 3 | 23-10-2008 03:57 |
| Güllü - Seni Çok Sevdim | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 14:28 |
| MFÖ - Sevdim Bir Kere | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-02-2008 20:37 |
| Bir Tek Seni Sevdim | My Love For You | YouTube'dan Seçmeler | 3 | 10-07-2007 16:00 |
| Ben Seni Sevdim mi? | arwen | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 19-11-2006 01:23 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||