| | #1 (mesaj-linki) |
Coşkun Sabah - Adını Yoldaki Taşlara Yazdım Coşkun Sabah - Adını Yoldaki Taşlara Yazdım - Şarkı Sözleri Kaldım buralarda Aşkım çaresiz Çekilmez hasretlerdeyim Dayanılmaz sensizliğin acıları Simsiyah hayallerdeyim Dayanılmaz sensizliğin bu acıları Simsiyah hayallerdeyim Adını yoldaki taşlara yazdım Buğulu camlara resmini çizdim Kıskandım elele gezene kızdım ümidim dağların ardında kaldı yüzüne yüz sürmek mahşere kaldı Gerçek bu şimdi ben hasret mahkumu Ümitsiz umutlardayım Teselli aradım gezdiğim sokaklardan Karanlık yarınlardayım Adını yoldaki taşlara yazdım Buğulu camlara resmini çizdim Kıskandım elele gezene kızdım Ümidim dağların ardında kaldı Yüzüne yüz sürmek mahşere kaldı | |
|
![]() |
Coşkun Sabah - Adını Yoldaki Taşlara Yazdım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Coşkun Sabah (Coşkun Sabah Hakkında - Coşkun Sabah Kimdir?) | careless_WhispeR | Müzik tr | 1 | 25-09-2008 15:45 |
| Gaye Aksu - Ben Senin Adını Yollara Yazdım | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-03-2008 10:34 |
| Adını Yollara Yazdım | kandemir4334 | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 04-03-2008 22:54 |
| Coşkun Sabah - Gel Gelebilirsen | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 17:53 |
| Baha - Adını Yollara Yazdım | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 15:58 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||