| | #1 (mesaj-linki) |
Coşkun Sabah - Aşk Kitabı Coşkun Sabah - Aşk Kitabı - Şarkı Sözleri Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrılmak kanunmu aşk kitabında El ele tutuşup gezmeden daha Zulm etmek kanunmu aşk kitabında Ümitlerim kırıldı gitti Hayallerim yıkıldı bitti Bu aşk beni benden etti Sevdim sevdim bak ne hale geldim Her seven sonunda düşüyor derde Bu aş kitabının yazanı nerde Elele tutuşup gezdiğim yerde Terketmek kanunmu aşk kitabında Ümitlerim kırıldı gitti Hayallerim yıkıldı bitti Bu aşk beni benden etti Sevdim sevdim bak ne hale geldim | |
|
![]() |
Coşkun Sabah - Aşk Kitabı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Coşkun Sabah (Coşkun Sabah Hakkında - Coşkun Sabah Kimdir?) | careless_WhispeR | Müzik tr | 1 | 25-09-2008 15:45 |
| Coşkun Sabah - Kırık Ud | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 18:32 |
| Coşkun Sabah - Gülelim Yar | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 18:00 |
| Coşkun Sabah - Ayrılmayalım | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 17:36 |
| Coşkun Sabah - Anılar | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 16:26 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||