Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Coşkun Sabah - Kadehimde Zehir Olsa sözleri.#1 (link) |
| Ziyaretçi | Coşkun Sabah - Kadehimde Zehir Olsa - Şarkı Sözleri Kadehinde zehir olsa Ben içerim bana getir Dudakların mühür olsa Ben açarım bana getir Ağladığın geceleri Kalbindeki acıları Çekinmeden bana getir Sen tükenme beni bitir Aşk bağının gülü olda Dikenini bana batır Bakma canım yandığına Sorma benim halim nedir Söz : H. Münir Ebcioğlu Müzik : Erol Sayan
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Coşkun Sabah - Kadehimde Zehir Olsa Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Coşkun Sabah | careless_WhispeR | Müzik tr | 2 | 27 Mart 2009 19:39 |
| Coşkun Sabah - Gülemem | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 3 Mart 2008 18:01 |
| Coşkun Sabah - Gel Gelebilirsen | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 3 Mart 2008 17:53 |
| Coşkun Sabah - Diyemedim | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 3 Mart 2008 17:47 |
| Coşkun Sabah - Anılar | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 3 Mart 2008 16:26 |