| | #1 (mesaj-linki) |
Bertuğ Cemil - Son Kez
Kalabalığın ortasında itiraf ettim herşeyi Kaç zamandır söylediğim onca yalan boşa gitti İnanmadığım soluk aşkım bitiyor bak bu sözlere Bu sözler son olacak gönlümdeki harabeye Son kez Son kez çiğniyorum kendimi Son kez Sence buna değdi mi Soruyorum son kez Onun için değer mi Soruyorum son kez Oysa ne kadar umutluyduk Dost notalar bizden yanaydı Mevsim döndü dönmedi şansım Yeter artık nasıl insansın Göze alamadığın aşkım bitiyor bak bu sözlere Bu sözler son olacak merak etme Son kez Beni bir soru işareti uğruna reddettin ya Ben sana denizleri ve yüreğimi vaat etmedim mi Söyle İnanmadığın soluk aşkım Son kez | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| .bertugcemil hakkında herşey, bertuğ cemil son kez, |
Bertuğ Cemil - Son Kez Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bertuğ Cemil (Bertuğ Cemil Kimdir? - Bertuğ Cemil Hakkında) | TiglonBoYs | Müzik tr | 1 | 12-10-2008 20:25 |
| Bertuğ Cemil (Bertuğ Cemil Kimdir? - Bertuğ Cemil Hakkında) | MaKaLeLe | Türkçe Rock | 4 | 26-06-2008 17:39 |
| Bertuğ Cemil - Kaygı | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-03-2008 22:25 |
| Bertuğ Cemil - Dua | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-03-2008 22:23 |
| Bertuğ Cemil - Aheste | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-03-2008 21:49 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||