| | #1 (mesaj-linki) |
Mat - Kolay Değil Satarım ruhumu her gece ben şeytana Alkole ve ilk gördüğüm kadına Kandırırım kendimi Utanmadan hayat derim bunun adına Gerçek değil Bildiğim hiçbir şey dünyada Tanıdığım herkes çok tatsız bir rüyada Kolay değil Rol yapsam da bazen Beni hiçbi' şey güldürmüyor Sorun değil Çünkü artık zaten Beni hiçbi' dert öldürmüyor Kıyarım canıma acımadan her gece Her sabah dirilirim en baştan yine Kurtulurum böylece Acılarımdan bir gecelik olsa bile Kolay değil Her şeye en baştan başlamak Unutup her şeyi herkesi bağışlamak Kolay değil Rol yapsam da bazen Beni hiçbi' şey güldürmüyor Sorun değil Çünkü artık zaten Beni hiçbi' dert öldürmüyor Yakışmaz delikanlı adama gözyaşları dökmek Çok zor kalbin toprağından acıları kökten sökmek Yıkılan gökdelenler yerine gecekondular dikmek Terk eden sevgililer yerine çirkin kadınlar ... Kolay değil Rol yapsam da bazen Beni hiçbi' şey güldürmüyor Sorun değil Çünkü artık zaten Beni hiçbi' dert öldürmüyor | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kolay değil mat, mat kolay degil indir, mat kolay degil şarkısını dinle, mat kolay değil, mat kolay değil download, mat kolay değil mp3, mat kolay değil sözler, mat kolay değil sözleri, mat kolay değil şarkı, türkce kolay sözler, |
Mat - Kolay Değil Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gökhan Güney - Kolay Değil | probLem girL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 16:36 |
| Petek Dinçöz - Kolay Değil | angel_fairy | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-06-2008 20:15 |
| Ferdi Tayfur - Kolay Değil | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 19:53 |
| Serdar Ortaç - Sevgi Değil Aşk Değil | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 13:07 |
| Yıldız Tilbe - Kolay Değil | NoRanynn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 11:10 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||