| | #1 (mesaj-linki) | |
| İlhan İrem - Aşk Değil Nefret Değil Aşk Değil Nefret Değil Beynimdeki ağları kalbime örmeyecekin Sevgi dolu yalanlarını söyleyemeyeceksin Sevgin öyle çöktü ki altında ezileceksin Artık benim nefretim bile değilsin Bir duygu ki, bir duygu bu Düş değil, gerçek değil Bir duygu ki, bir duygu bu Aşk değil, nefret değil Benim için artık sen koskoca bir boşluksun Düşünmeden yaşanılmış bir kötü sarhoşluksun İçimdeki boşluğa el süremeyeceksin Artık benden bir iz bile göremeyeceksin Öylesine uzağım ki erişemeyeceksin Artık benim nefretim bile değilsin Bir duygu ki, bir duygu bu Düş değil, gerçek değil Bir duygu ki, bir duygu bu Aşk değil, nefret değil Benim için artık sen koskoca bir boşluksun Düşünmeden yaşanılmış bir kötü sarhoşluksun | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
İlhan İrem - Aşk Değil Nefret Değil Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İlhan İrem (İlhan İrem Kimdir? - İlhan İrem Hakkında) | Blue Blood | Müzik tr | 5 | 05-08-2009 10:48 |
| Ayna - Ay Değil Mevsim Değil | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-03-2008 16:07 |
| Güllü - Zor Değil | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 15:41 |
| Serdar Ortaç - Sevgi Değil Aşk Değil | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 14:07 |
| Ay Değil Mevsim Değil | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 27-03-2007 21:23 |