| | #1 (mesaj-linki) |
İlhan İrem - Hasretim Sana Hasretim Sana Bir akşam rastladım sana kumsal boyunda Mümkün mü unutmak gözlerini söyle bana Söz verdin ayrılmak yoktu ömür boyunca Aşkımız eridi son yağan yağmurlarla Gel bana gel bitsin bu yalnızlık Söyle bu muydu vaadettiğin mutluluk Hasretim ben sana geçen mutlu yaza Sevdiğim o vefasıza Hasretim ben sana geçen mutlu yaza Sevdiğim o vefasıza Her akşam yürürüm yine ben kumsal boyunda Sevgilim dönüpte hayat ver şu seraba Bazen de yalvarırım birisine aşık olsanda Umutsuz gözlerle ağlayıp hak ver bana Gel bana gel bitsin bu yalnızlık Söyle bu muydu vaadettiğin mutluluk Hasretim ben sana geçen mutlu yaza Sevdiğim o vefasıza Hasretim ben sana geçen mutlu yaza Sevdiğim o vefasıza | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bedava ılhan ırem hasretim sana, ben sana hasretim, ben sana hasretim mp3, ben sana hasretim şarkısı, hasretim, ilhan irem hasretim ben sana, ilhan irem hasretim sana, ilhan irem kumsalda, sana hasretim sarki sözü, sana hasretim şarkı sözleri, |
İlhan İrem - Hasretim Sana Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İlhan İrem (İlhan İrem Kimdir? - İlhan İrem Hakkında) | ThinkerBeLL | Müzik tr | 4 | 13-09-2008 20:43 |
| İlhan İrem - Hu | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-03-2008 22:50 |
| İlhan İrem - Dön | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-03-2008 22:19 |
| İlhan İrem - Dem | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 08-03-2008 22:14 |
| Haluk Levent - Hasretim Sana | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 19:18 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||