| | #1 (mesaj-linki) |
Düş Sokağı Sakinleri - Aşıkların Şehri
Aşkların şehridir yitip gittiğim yer Yorgun akşamların tükendiği O köhne evcilikler Kahveci güzeli meryem ana Denizden çıkıp gelen eftelya Sahroşun damağındaki peynir gibidir Dirilişler... İçimden atamadığın çılgın aşk Bakir bir gelin gibidir Kifayet et sevgilim Ölümlerden doğar sıcak düşer Korkak, hain ve bitap ölümlerden Arkan dönmeden yürü git Yürümekle açılır kefenlikler Güneşe batırırım yüreğimi Günahların erir Benim aşklarım hep beni tüketendir Olduğun yerde dur Beni yorma öldürme Sevdam şarkımdadır Acıyı içime çökertme | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| asıkların sozlerı, asıkların sözleri, aşıkların sözleri, aşıkların şehri, kahveci güzeli meryem ana, |
Düş Sokağı Sakinleri - Aşıkların Şehri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Düş Sokağı Sakinleri (Düş Sokağı Sakinleri Hakkında) | green almond | Türkçe Rock | 8 | 28-08-2008 11:44 |
| Düş Sokağı Sakinleri - Mor Yel | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-03-2008 21:56 |
| Düş Sokağı Sakinleri - Düş Sokağı Sakinleri 2 | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-03-2008 23:46 |
| Düş Sokağı Sakinleri - Düş Sokağı Sakinleri | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-03-2008 23:45 |
| Düş Sokağı Sakinleri - Düş Sokağı | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-03-2008 23:44 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||