| | #1 (mesaj-linki) |
Candan Erçetin - Meğer Candan Erçetin - Meğer - Türkçe Şarkı Sözleri Ben ne çok hata yapmışım meğer Gözüm kapalı bakmışım meğer Yıllar geçmiş ben saymışım meğer Dostum sanıp aldanmışım meğer Yıllarca sürer sanmışım meğer Boşa kalbimi açmışım meğer Vakit kaybıydı diyemem ama Sen hiç dostum olmamışsın meğer Olsun varsın pişman değilim Biraz üzüldüm hepsi bu Ağlamam artık gidenlere Ağlamam artık bitenlere Ağlamam artık üzenlere İhanet edenlere Ben ne çok hata yapmışım meğer Seni yokken var saymışım meğer Yollar gitmiş ben kalmışım meğer Aşkım deyip hapsolmuşum meğer Bir ömür sürer sanmışım meğer Ben boşa kürek çekmişim meğer Vakit kaybıydı diyemem ama Senden çoktan vazgeçmişim meğer Söz ve müzik: Candan Erçetin | |
|
![]() |
Candan Erçetin - Meğer Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Candan Erçetin (Candan Erçetin Kimdir? - Candan Erçetin Hakkında) | vilalp | Müzik tr | 18 | 31-08-2008 20:06 |
| Candan Erçetin - Olmaz | Unsaid Words | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 18:54 |
| Candan Erçetin - Elbette | ThinkerBeLL | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 11-03-2008 21:47 |
| Candan Erçetin - Parçalandım | ThinkerBeLL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-03-2008 21:25 |
| Candan Erçetin - Şehir | ThinkerBeLL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-03-2008 21:19 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||