Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 13-03-2008   #1 (mesaj-linki)
Demir YumruK
Ahmet Özhan - Bak Yeşil Yeşil

Ahmet Özhan - Bak Yeşil Yeşil

Kapat gözlerini kimse görmesin
Yalnız benim için bak yeşil yeşil
Gözlerin kimseye ümit vermesin

Seni öyle sevdim ölürcesine
tanrı'nın yazdığı şiircesine
İçimden geçeni bilircesine

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ahmet özhan bak yeşil yeşil, ahmet özhan yalnız benim için bak yeşil yeşil, bak yesil yesil sözleri, bak yeşil yeşil mp3, bak yeşil yeşil sözleri, bak yeşil yeşil şarkısı, bak yeşilyeşil, sarki bak yesil yesil, yalnız benim için bak yeşil yeşil mp3, yeşil yeşil şarkısı,
Ahmet Özhan - Bak Yeşil Yeşil Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yalnız Benim için Bak Yeşil Yeşil BARIŞ Duygu Yüklü Flash'lar 4 2 Hafta Önce 02:38
Yeşil Rehber karayel Çevre Bilimleri 6 24-08-2008 12:10
Mavideki Yeşil MMDMR Karışık Flash'lar/Video'lar 11 11-06-2008 18:00
Ahmet Yeşil (Ahmet Yeşil Kimdir? - Ahmet Yeşil Hakkında) BARIŞ Sanat tr 1 16-02-2007 21:14
Ahmet Özhan (Ahmet Özhan Kimdir? - Ahmet Özhan Hakkında) BARIŞ Müzik tr 0 15-11-2006 13:34
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 06:42Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09927607 saniyede (63.88% PHP - 36.12% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz