| | #1 (mesaj-linki) |
Kayahan - Anla Halimden Kayahan - Anla Halimden - Şarkı Sözleri bir daha bir daha gelmek olsa dünyaya düşünmeden düşerdim yine yollarına bir daha bir daha gelmek olsa dünyaya düşünmeden atılırım kollarına çıkamam menzilinden tutsağım esirim ben anla halimden günlerim sana kilitlenmiş geceler sana düğümlenmiş bu canım sana mühürlenmiş çıkamam senin menzilinden günlerim sana kilitlenmiş geceler sana düğümlenmiş ecelim sana mühürlenmiş çıkamam senin menzilinden çıkamam menzilinden tutsağım esirim ben anla halimden | |
|
![]() |
Kayahan - Anla Halimden Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Seviyorum Seni Anla | Yavru_Aslan | Karışık Flash'lar/Video'lar | 1 | 23-10-2008 11:51 |
| Kayahan (Kayahan Kimdir? - Kayahan Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 2 | 07-07-2008 18:25 |
| Murat Boz - Anla Artık | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-05-2008 16:58 |
| Kıraç - Anla Artık | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-03-2008 19:56 |
| Beni Anla | Misafir | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 18-12-2006 11:44 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||