| | #1 (mesaj-linki) |
Kayahan - Canımın Yaprakları Kayahan - Canımın Yaprakları - Şarkı Sözleri Bugün uyandığımda yoktun yanımda Canım bugün ilaçlarımı almadım Bugün ne kadar alışmışım anladım Canım bugün ilk defa sensiz kaldım Canım canımım yaprakları gözlerin yok Çok canımı yakıyor özlemin Çok çok çok herşeyden çok Sönmeyen ateşlerde günahlarım yanıyor Bıraktığın bu yerde hayallerim ağlıyor ah canım Mahvediyor karanlıklar Sönmeyen ateşlerde günahlarım yanıyor Bıraktığın bu yerde yüreğim kan ağlıyor ah canım Mahvediyor karanlıklar Herşeyden çok herşeyden çok Günler denize bakıyor günlerdir Günler güneşi özlüyor sersefil Canım canımım yaprakları gözlerin yok Çok canımı yakıyor özlemin Çok çok çok herşeyden çok Sönmeyen ateşlerde günahlarım yanıyor Bıraktığın bu yerde hayallerim ağlıyor ah canım Mahvediyor karanlıklar Sönmeyen ateşlerde günahlarım yanıyor Bıraktığın bu yerde yüreğim kan ağlıyor ah canım Mahvediyor karanlıklar Herşeyden çok herşeyden çok | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kayahan canimin yapraklari, kayahan canım yaprakları, kayahan canımın yaprakları, kayahan canımın yaprakları mp 3, kayahan canımın yaprakları mp3, kayahan canımın yaprakları sözleri, |
Kayahan - Canımın Yaprakları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kayahan (Kayahan Kimdir? - Kayahan Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 2 | 07-07-2008 18:25 |
| Canımın Ta İçisin Sen | kandemir4334 | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 01-04-2008 12:01 |
| Kıvırcık Ali - Canımın İçi | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 03:09 |
| Canımın Ötesi | MYDMR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 18-01-2008 15:01 |
| Singaf - Kırılmış Gül Yaprakları | CrasHofCinneT | Haberler - Tanıtım | 0 | 08-01-2007 22:58 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||