| | #1 (mesaj-linki) |
Zeynep - Hadi Hadi hadi hadi hiç kendini yorma beni kandıramazsın her önüne geleni böyle aldatamazsın söylemiştim ben sana alış artık sen buna işin tadı kaçmadan hadi hadi başka kapıya kendine fazla güvenme çok koşarsın peşimden beni kandıramazsın yollarıma gül döksen dilin tatlı ağzın bal olsa bile ne yazar belliki inatçısın al benden de o kadar kendine fazla güvenme çok koşarsın peşimden beni kandıramazsın yollarıma gül döksen | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| hadi hadi mp3, hiç kendini yorma, hiç kendini yorma beni kandıramazsın, kendine fazla güvenme, kendine fazla güvenme çok koşarsın peşimden, zeynep hadi, zeynep hadi hadi, zeynep hadi hadi mp3, zeynep hic kendini yorma, zeynep hiç kendini yorma, |
Zeynep - Hadi Hadi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Vur Hadi | BARIŞ | Karışık Flash'lar/Video'lar | 0 | 16-10-2008 14:12 |
| Ali Hadi Bara (Ali Hadi Bara Kimdir? - Ali Hadi Bara Hakkında) | TiglonBoYs | Sanat tr | 1 | 08-08-2008 16:24 |
| Hadi Çaman (Hadi Çaman Kimdir? - Hadi Çaman Hakkında) | TiglonBoYs | Tiyatro tr | 0 | 26-07-2008 21:18 |
| Fatih Ürek - Hadi Hadi | TiglonBoYs | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-07-2008 21:19 |
| Hadi Git | Misafir | Duygu Yüklü Flash'lar | 1 | 21-01-2007 20:07 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||