| | #1 (mesaj-linki) |
Sibel Alaş - Aşk Nerede
Susdarak ağlayarak Ağlamaya alışarak Sebebini bilemeden Kafeste yaşayarak Bilerek isteyerek Bazen de nefret ederek Yanıyoruz kanıyoruz Soruyu soramıyoruz Aşk Nerde Ağrıyıp acıyarak Affederek avunarak Avunmak imkansızsa Kendimizi savunarak Bilerek aldanarak Konuşurken Bakışırken Islak ıslak sevişirken Aşk nerde Kadere kafa tutup Ona buna meydan okuyup Göze alıp herşeyi herkesi Hepsini bırakıp Ellerimle kazıp kazıp geldim Burada yaşıyordu Ya da ben öyle bildim Bir damla kanım akmaz öldürsen Sevgilim Sevgilim gidemem ki kal dersen Hep sana doğru kaçtım ömrümde Ama aşk nerde | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ask nerde sarkısı, aşk nerede, sibel alas ask nerede, |
Sibel Alaş - Aşk Nerede Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sibel Alaş (Sibel Alaş Kimdir? - Sibel Alaş Hakkında) | NoRanynn | Müzik tr | 2 | 20-06-2008 14:43 |
| Sibel Alaş - Zor | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-03-2008 12:40 |
| Sibel Alaş - Neyleriz | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-03-2008 12:37 |
| Sibel Alaş - Fem | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-03-2008 12:33 |
| Sibel Alaş - Av | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-03-2008 12:28 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||