| | #1 (mesaj-linki) | |
| Aşık Fahri - Gücendi (Ne Yapıp Neyleyim) Aşık Fahri - Gücendi (Ne Yapıp Neyleyim) Ne yapıp neyleyim gül yüzlü yare Sevmedim gücendi sevdim gücendi Olmaz mı bu hallerim pare pare Sevmedim gücendi sevdim gücendi Akıbet bu dertler beni pir eder Bağlar kakülüne hem esir eder Bire baksam yüzüne bin tektireder Sevmedim gücendi sevdim gücendi Han-ı safamı Fahri kabir ettim Bana yar ol deyu çok da cebrettim Bunca yıl yalvardım bunca sabrettim Sevmedim gücendi sevdim gücendi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aşık, fahri, gücendi, neyleyim, yapıp |
Aşık Fahri - Gücendi (Ne Yapıp Neyleyim) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Aşık Fahri - Gözlerin (Ne Sihr Etti Bilmem) | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 20-03-2008 15:51 |
| Aşık Cevlani - Düştü (Neyleyim Bu Dünyayı) | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-03-2008 17:50 |
| Ahmet Gazi Ayhan - Neyleyim Neyleyim | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-03-2008 18:53 |
| Fahri Arel (Fahri Arel Kimdir? - Fahri Arel Hakkında) | KisukE UraharA | Bilim tr | 0 | 20-01-2008 17:53 |
| Fahri Somer (Fahri Somer Kimdir? - Fahri Somer Hakkında) | Kral_Aslan | Spor tr | 0 | 23-05-2007 11:21 |