| | #1 (mesaj-linki) | |
| Aşık Katibi - Değilim (Kerem Eyle)Aşık Katibi - Değilim (Kerem Eyle) Kerem eyle yürü ceran kuzusu Kaçma benden ben yad avcı değilim Seni sevmek imiş alnım yazısı Kaçma benden ben yad avcı değilim Mecnun gibi dolanacak dağım yok Bülbül gibi şakıyacak bağım yok Tuzağıma ok kurul'cak ağım yok Kaçma benden ben yad avcı değilim Mecliste sevdiğim sine açarsın Ağyarın elinden bade içersin Şirin gözlüm benden niçin kaçarsın Kaçma benden ben yad avcı değilim Katibi kulunum yazı yazarım Altın kalem ilen tarih yazarım Kakülün teline inci dizerim Kaçma benden ben yad avcı değilim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aşık, değilim, eyle, katibi, kerem |
Aşık Katibi - Değilim (Kerem Eyle) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Aşık Katibi - Sana Bir Nasihatım Var | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 15:34 |
| Aşık Katibi - İçinde (Efendim Lütfeyle) | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 15:31 |
| Aşık Katibi - Ela Gözlü Dilberlerin Lezzeti | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 15:28 |
| Aşık Beyhani - Kirpiklerin Ok Ok Eyle | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-03-2008 15:11 |
| Aşık Agahi - Kerem Eyle (Gel Otur Yanıma) | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 17-03-2008 16:20 |