| | #1 (mesaj-linki) |
Yakup Ekin - Anla Beni Yakup Ekin - Anla Beni - Şarkı Sözleri Yorma beni sikildim yalan askindan Anla beni hersey bak yine sirada Yorma beni sikildim yalan askindan Anla beni hersey bak yine sirada Yine sen gideceksin yine ben yanliz Seni düsünecegim ölümden farksiz Dalip dalip gidecek Gözlerin gamsiz Seni düsünüp böyle aglayacagim | |
|
![]() |
Yakup Ekin - Anla Beni Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yakup Ekin - Unutamam | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 1 Gün Önce 23:36 |
| Yakup Ekin (Yakup Ekin Kimdir? - Yakup Ekin Hakkında) | TiglonBoYs | Müzik tr | 2 | 12-10-2008 20:16 |
| Yakup Ekin - Zor | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 18:46 |
| Yakup Ekin - Vazgeçiyorum | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 18:45 |
| Yakup Ekin - Bir Nefes | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 18:11 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||