| | #1 (mesaj-linki) |
Emel Müftüoğlu - Acemi Aşık
Ben seni görünce herkesi yok saymadım mı Aşk için verdiğim her sözden caymadım mı Zaman resim gibi durur mu Fırsat bu kaçtı olur mu Hadi ama bu deli sabrımı zorlama İçim ateş gibi yanarken Günleri başa sararken E hadi ama bu deli sabrımı zorlama Of be çok acemi acemisin aşkım Tepeme karanlık gece misin aşkım Ben seni sus diye mi sevdim Tadını kaçırdın gerdin beni aşkım Söz: Altan Çetin Müzik: Serdar Ortaç | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| acemi aşık şarkı sözleri, emel müftüoğlu acemi aşık, |
Emel Müftüoğlu - Acemi Aşık Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Emel Müftüoğlu - Bilsem | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 08-07-2008 12:38 |
| Emel Müftüoğlu - Korkuyorum | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-03-2008 15:48 |
| Emel Müftüoğlu - Gitme | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-03-2008 15:32 |
| Emel Müftüoğlu - Ara | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-03-2008 15:23 |
| Emel Müftüoğlu (Emel Müftüoğlu Kimdir? - Emel Müftüoğlu Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 19-11-2006 17:07 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||