| | #1 (mesaj-linki) |
Emel Müftüoğlu - Acılardan Geçtim
Öl dedin öldüm vurdun vurdun bin defa Kalbime gömdüm seni beni aşkı yıllarca Sana bir sevda az geldi durma Harca beni de Yüreğin yangınlarda taş Durma külle benide Acılardan geçtim şişelerden içtim seni İçin için yandım mum alevi gibi acılardan geçtim Silemedim seni Deli deli bakardın hep Çözemedim seni Söz-Müzik: Bora Ebeoğlu | |
|
![]() |
Emel Müftüoğlu - Acılardan Geçtim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Emel Müftüoğlu - Hey Dünya | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-03-2008 15:44 |
| Emel Müftüoğlu - Çok Ayıp | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-03-2008 15:27 |
| Emel Müftüoğlu - Beklerim | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-03-2008 15:24 |
| Emel Müftüoğlu - Ara | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-03-2008 15:23 |
| Emel Müftüoğlu (Emel Müftüoğlu Kimdir? - Emel Müftüoğlu Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 19-11-2006 17:07 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||