Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-03-2008   #1 (mesaj-linki)
Demir YumruK
Ferdi Tayfur - Dedikodu

Anlatsınlar,dursunlar
Sevdamızı bilsinler
Bizi çekemeyenler
Mutlu gün görmesinler

Bir oradan,bir buradan
Getirdiler,götürdüler
Seni bana,beni sana
Sonunda bak düşman ettiler

Anlattılar,durdular
Yalan yanlış uydurdular
Ne suçumuz vardı ki
İkimizi ayırdılar

Bir oradan,bir buradan
Getirdiler,götürdüler
Seni bana,beni sana
Sonunda bak düşman ettiler

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
dedikodu sözleri, ferdi anlatsınlar dursunlar, ferdi dedi kodu, ferdi dedikodu, ferdi tayfur dedi kodu, ferdi tayfur dedikodu, ferdi tayfur dedikodu download, ferdi tayfur dedikodu mp3, ferdi tayfur düsman ettiler, siteme ferdi mp3 kodu,
Ferdi Tayfur - Dedikodu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ferdi Tayfur (Ferdi Tayfur Kimdir? - Ferdi Tayfur Hakkında) Mystic@L Müzik tr 2 3 Hafta Önce 12:32
Dedikodu - Dedikodu Nedir - Dedikodu Hakkında ThinkerBeLL X-Sözlük 1 27-08-2008 16:55
Ferdi Tayfur (Ferdi Tayfur Kimdir? - Ferdi Tayfur Hakkında) ThinkerBeLL Sinema tr 0 17-06-2008 11:14
Ferdi Tayfur - Ver Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 02-04-2008 16:22
Ferdi Tayfur - Yas mı Var Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 02-04-2008 16:13
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 05:38Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.17654204 saniyede (79.41% PHP - 20.59% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz