| | #1 (mesaj-linki) |
Ferdi Tayfur - Dedikodu Anlatsınlar,dursunlar Sevdamızı bilsinler Bizi çekemeyenler Mutlu gün görmesinler Bir oradan,bir buradan Getirdiler,götürdüler Seni bana,beni sana Sonunda bak düşman ettiler Anlattılar,durdular Yalan yanlış uydurdular Ne suçumuz vardı ki İkimizi ayırdılar Bir oradan,bir buradan Getirdiler,götürdüler Seni bana,beni sana Sonunda bak düşman ettiler | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| dedikodu sözleri, ferdi anlatsınlar dursunlar, ferdi dedi kodu, ferdi dedikodu, ferdi tayfur dedi kodu, ferdi tayfur dedikodu, ferdi tayfur dedikodu download, ferdi tayfur dedikodu mp3, ferdi tayfur düsman ettiler, siteme ferdi mp3 kodu, |
Ferdi Tayfur - Dedikodu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ferdi Tayfur (Ferdi Tayfur Kimdir? - Ferdi Tayfur Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 2 | 3 Hafta Önce 12:32 |
| Dedikodu - Dedikodu Nedir - Dedikodu Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 1 | 27-08-2008 16:55 |
| Ferdi Tayfur (Ferdi Tayfur Kimdir? - Ferdi Tayfur Hakkında) | ThinkerBeLL | Sinema tr | 0 | 17-06-2008 11:14 |
| Ferdi Tayfur - Ver | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 16:22 |
| Ferdi Tayfur - Yas mı Var | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 16:13 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||