| | #1 (mesaj-linki) |
Gamze Kıvılcım - Bırakma Beni
Terkedip gidiyor tüm sevdiklerim kaldım yine yapayalnız Hüzün dolu günlerim ve unutamadıklarım Geriye kalan tek hatıra siyah-beyaz resimler Kayboldum yaşarken yalanlar içinde Tek gerçek sendin sen de bırakıp gittin Sende bırakıp gittin....... Hadi geri dön bırakma beni Hadi geri dön bırakma beni Hadi geri dön bırakma beni Hadi geri dön bırakma beni | |
|
![]() |
Gamze Kıvılcım - Bırakma Beni Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gamze Kıvılcım - Bir Sen Duysan Yeterdi | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 24-08-2008 15:07 |
| Gamze Kıvılcım - Yüreklim | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 08:48 |
| Gamze Kıvılcım - Tutsak Yürek | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 08:47 |
| Gamze Kıvılcım - Çocuksu | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 08:46 |
| Gamze Kıvılcım - Bırakma Beni | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 08:45 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||