| | #1 (mesaj-linki) |
Grup Hepsi - Bakalım
Bunu yapma Bunu bana yapma... Bakalım seni kim kim Sevecekmiş böyle Zor bulursun biraz,biraaz Yerime seni kim kim Çekecekmiş söyle Aranırsın biraz,ara biraaz Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti Senden geçti bekleme Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti bekleme Bunu yapma Bunu bana yapma... Bakalım seni kim kim Dinleyecek böyle Konuşursun daha Bakalım yüzüne kim kim Gülecek böyle Dolanırsın daha Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti Senden geçti bekleme Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti bekleme Bunu yapma Bunu bana yapma... | |
|
![]() |
Grup Hepsi - Bakalım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Grup Hepsi (Grup Hepsi Kimdir? - Grup Hepsi Hakkında) | firstlady | Müzik tr | 15 | 1 Hafta Önce 18:35 |
| Grup Hepsi - Mum | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 15:09 |
| Grup Hepsi - İki Kelime | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 21:29 |
| Grup Hepsi - Gitme | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 21:26 |
| Grup Hepsi - Dur Dur | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 21:19 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||