| | #1 (mesaj-linki) |
Grup Hepsi - Bulutlar
Bulutların arkasında arkasında Bir güneş gibi doğar doğar Rüzgarlı bir gecede Işık gibi anımsar Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar Her insanın gibi Benimde acım var Sen gelince yanıma sanki mucize doğar Sımsıcak yüreğim tık tık tık atmaya başlar Sen gelince acılar olur san ki ilkbahar Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| grup hepsi bulutlar, grup hepsi bulutlar şarkısı, grup hepsi şarkıları, grup hepsi şarkıları indir, hepsi bulutlar, hepsi grubu şarkı indir, hepsi şarkı indir, hepsi şarkıları, hepsi şarkıları indir, hepsi şarkılarını indir, |
Grup Hepsi - Bulutlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Grup Hepsi (Grup Hepsi Kimdir? - Grup Hepsi Hakkında) | firstlady | Müzik tr | 15 | 1 Hafta Önce 18:35 |
| Grup Hepsi - Mum | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 15:09 |
| Grup Hepsi - İki Kelime | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 21:29 |
| Grup Hepsi - Dur Dur | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 21:19 |
| Grup Hepsi - Aşk Sakızı | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 21:13 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||