| | #1 (mesaj-linki) |
Grup Hepsi - Mum
Her zaman ki gibi,sözünü tutmadın Aramanı bekledim Hani sana güvenebilirdim,ama ben Yanılmanı istedim Yalancının mumu sönmeli Bu defa şansın hiç gülmedi Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor artık Kalbimde eriyip bittin Yüzündeki süslü maskeyi çıkardım Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor artık Kalbimde sönüp gittin Çok üzüldüm, maskeyi çıkardım Söylesene aklın nerede Hiç mi düşünmedin sonunu? Soracağım olsun yine de Şimdi pişman oldun mu? Pişman oldun mu,Pişman oldun mu?... -Nakarat- | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| grup hepsi mum, grup hepsi mum şarkısı, grup hepsi-mum, grup hepsinin mum şarkısı, gurup hepsi mum, gurup mp3, hepsi mum, hepsi mum şarkısı, hepsinin mum şarkısı, mum şarkısı, |
Grup Hepsi - Mum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Grup Hepsi (Grup Hepsi Kimdir? - Grup Hepsi Hakkında) | firstlady | Müzik tr | 15 | 1 Hafta Önce 18:35 |
| Grup Hepsi - Olta | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 15:14 |
| Grup Hepsi - Gitme | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 21:26 |
| Grup Hepsi - Dur Dur | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 21:19 |
| Grup Hepsi - Bulutlar | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 21:14 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||