| | #1 (mesaj-linki) |
Ferdi Tayfur - Aşkın Cezası Affedeilmez suçum sana yar olmak Bütün gençliğimi sana harcamak Ebediyen seni bende yaşamak Aşkın cezası aşkın cezası benim çektiklerim aşkın cezası Kulağım sesini duymak ister ya Gözlerim yolara dalıp gider ya Sensiz nefens alıp vermek varya Aşkın cezası aşkın cezası benim çektiklerim aşkın cezası Aşkın cezası aşkın cezası Senden çektiklerim aşkın cezası Geceler boyunca seni düşünmek Acılar içinde seni beklemek Seni başkasının yanında bilmek Aşkın cezası aşkın cezası benim çektiklerim aşkın cezası Kulağım sesini duymak ister ya Gözlerim yolara dalıp gider ya Sensiz nefens alıp vermek varya Aşkın cezası aşkın cezası benim çektiklerim aşkın cezası Aşkın cezası aşkın cezası Senden çektiklerim aşkın cezası | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| aşkın cezası, aşkıncezası, ceza aşk şarkı sözleri, ferdi 2008 sarkı, ferdi tayfur 2008, ferdi tayfur 2008 aşkın cezası, ferdi tayfur askin cezasi sarki sözü, ferdi tayfur aşkın, ferdi tayfur aşkın cezası, ferdi tayfur aşkın cezası download, |
Ferdi Tayfur - Aşkın Cezası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ferdi Tayfur (Ferdi Tayfur Kimdir? - Ferdi Tayfur Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 2 | 3 Hafta Önce 12:32 |
| Ferdi Tayfur (Ferdi Tayfur Kimdir? - Ferdi Tayfur Hakkında) | ThinkerBeLL | Sinema tr | 0 | 17-06-2008 11:14 |
| Ferdi Tayfur - Ver | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 16:22 |
| Ferdi Tayfur - Yas mı Var | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 16:13 |
| Ferdi Tayfur - Ölü Aşk | unique prens | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 17:25 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||