| | #1 (mesaj-linki) |
Göksel - Duman Duman
Göksel - Duman Duman Usul usul geçeyim kalbinden Yudum yudum içeyim zehrinden Demlensin aşk beklesin daha erken Cayır cayır yandım kor alevinden Dudağından aldım heves Sigarandan ver bir nefes Duman duman süzül ruhumdan Duman duman süzül ruhumdan Diyar diyar gezelim seninle Küçük bir iz bırakalım bu alemde Yıldızlara uzanıp gökyüzünde Kanatlanıp uçalım elele Dudağından aldım heves Sigarandan ver bir nefes Duman duman süzül ruhumdan Duman duman süzül ruhumdan | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| göksel duman, |
Göksel - Duman Duman Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Duman (Duman Kimdir? - Duman Hakkında) | ThinkerBeLL | Türkçe Rock | 8 | 28-08-2008 11:43 |
| Mustafa Duman (Mustafa Duman Kimdir? - Mustafa Duman Hakkında) | GÜLGECELER | Edebiyat tr | 0 | 28-08-2008 03:11 |
| Muazzez Abacı - Gökyüzünde Duman Duman Bulutsun | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-05-2008 16:32 |
| Kibariye - Duman Duman | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 18:45 |
| Güler Duman (Güler Duman Kimdir? - Güler Duman Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 0 | 13-02-2007 02:48 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||