| | #1 (mesaj-linki) |
Göksel - Kardan Adam
Göksel - Kardan Adam Yalnız ve çırılçıplak, Geldiğim gibi giderim. Ne sonsuz ne ölümsüz, Gördüğümü bilirim. Ruhum ezelden yasakları sevdi Ruhum çocuktan tehlikeli suları sevdi Kardan adamlar yaptım,hepsini kahramanım sandım, Avuçlarımda eridiler.. Telli duvaklar taktım,her defa sanki aklandım, Çok çabuk kirlendiler. Kardan adamlar yaptım,kardan adamlar yaptım. Ne kadar da benziyorlar birbirlerine, Hepsini ben mi seçtim? Aynı gizli odaları Soguk duvarları Hepsini nasıl geçtim? Ruhum ezelden yasakları sevdi Ruhum çocuktan tehlikeli suları sevdi Kardan adamlar yaptım,hepsini kahramanım sandım, Avuçlarımda eridiler.. Telli duvaklar taktım,her defa sanki aklandım, Çok çabuk kirlendiler. Kardan adamlar yaptım,kardan adamlar yaptım Kardan adamlar yaptım. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| göksel kardan adam, kardan adam, kardan adam şarkıları, kardan adamın şarkıları, karla ilgili güzel sözler, karla ilgili sözler, karla ilgili şarkilar, karla ilgili şarkı, karla ilgili şarkı sözleri, karla ilgili şarkılar, |
Göksel - Kardan Adam Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kardan Adamlar - Komik Kardan Adam Resimleri | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 26 | 3 Gün Önce 20:46 |
| Göksel (Göksel Kimdir? - Göksel Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 5 | 24-09-2008 08:27 |
| Göksel Kortay (Göksel Kortay Kimdir? - Göksel Kortay Hakkında) | estudiantes | Sinema tr | 1 | 01-08-2008 11:12 |
| Petek Dinçöz - Kardan Adam | angel_fairy | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-06-2008 20:25 |
| Adam - Adam Nedir - Adam Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 25-05-2008 23:09 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||