Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-03-2008   #1 (mesaj-linki)
Göksel - Uzun Uzun Yollar

Göksel - Uzun Uzun Yollar

Uzun uzun yolları aştım geldim
Gözümü kararttım kaçtım geldim
Bana birkez gülesin diye
Beni sarıp sevesin diye vay
Yandım derdinle yar vay aman yar
Beni ele güne mahçup etme
Beni boynu bükük geri gönderme oof yar
Zalim yar
Yerden yere vursan da sevdalım sensin
Halim ne sormasan da dermanım sensin

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
göksel uzun uzun, göksel uzun uzun yollar, göksel uzun yolları aştımda geldim video, sevdalım sensin, uzun uzun yollar mp3 download, uzun uzun yolları aştım geldim, uzun yolları aştımda geldim göksel, yerden yere vursan da sevdalım sensin, yerden yere vursanda sevdalim sensin, yerden yere vursanda sevdalım sensin,
Göksel - Uzun Uzun Yollar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Uzun Bir Aradan Sonra... NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 314 4 Hafta Önce 16:50
Uzun Kızlar Efsanesi The Unique Efsaneler 0 09-10-2008 15:23
Uzun Hasan (Uzun Hasan Kimdir? - Uzun Hasan Hakkında) The Unique Siyaset tr 2 25-09-2007 12:28
MeMo - Yolum Uzun (E.P.) ThinkerBeLL Haberler - Tanıtım 0 24-04-2007 22:45
Uzun Eşek :))) muslu64 Komik Flash'lar/Video'lar 1 26-06-2006 19:58
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 06:00Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14588404 saniyede (75.58% PHP - 24.42% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz