| | #1 (mesaj-linki) |
Ferdi Tayfur - Günahlar Bana Kaldı gonlum ask deryasinda suruklenen bir saldi senin essiz varligin tutundugum tek daldi titreyen bedenini kollarimda sikarken benim olsun dedigin gunahin bana kaldi dudaklarimda kalan kabulsuz bir dileksen istemem sevme beni sevilmek sensizlikse omur denen yollara hicrani diziyorum icimdeki siziyi herkesten gizliyorum mademki ben insanim umitle yasiyorum senden merhamet degil sevmeni bekliyorum | |
|
![]() |
Ferdi Tayfur - Günahlar Bana Kaldı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ferdi Tayfur - Aşkı Bana Anlatma | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 16:53 |
| Ferdi Tayfur - Bana Acı Sözler Deme | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 16:47 |
| Ferdi Tayfur - Bana Bir Şeyler Söyle | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 16:46 |
| Ferdi Tayfur - Bana da Söyle | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 16:44 |
| Ferdi Tayfur - Dokunmayın Bana | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 15:27 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||