Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-03-2008   #1 (mesaj-linki)
Demir YumruK
Ferdi Tayfur - Günahlar Bana Kaldı

gonlum ask deryasinda
suruklenen bir saldi
senin essiz varligin
tutundugum tek daldi

titreyen bedenini
kollarimda sikarken
benim olsun dedigin
gunahin bana kaldi

dudaklarimda kalan
kabulsuz bir dileksen
istemem sevme beni
sevilmek sensizlikse

omur denen yollara
hicrani diziyorum
icimdeki siziyi
herkesten gizliyorum

mademki ben insanim
umitle yasiyorum
senden merhamet degil
sevmeni bekliyorum

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ferdi tayfur günahlar bana kaldı, ferdi tayfur günahın bana kaldı, ferdi tayfur sevilmek sensizlikse, ferdi tayfur-günahın bana kaldı, günahlar bana kaldı, günahı bana kaldı, günahın bana kaldı, günahın bana kaldı mp3, günahın benim olsun, istemem sevme beni sevilmek sensizlikse,
Ferdi Tayfur - Günahlar Bana Kaldı Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ferdi Tayfur - Aşkı Bana Anlatma Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 27-03-2008 16:53
Ferdi Tayfur - Bana Acı Sözler Deme Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 27-03-2008 16:47
Ferdi Tayfur - Bana Bir Şeyler Söyle Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 27-03-2008 16:46
Ferdi Tayfur - Bana da Söyle Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 27-03-2008 16:44
Ferdi Tayfur - Dokunmayın Bana Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 26-03-2008 15:27
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 06:09Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14676499 saniyede (74.15% PHP - 25.85% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz