Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-03-2008   #1 (mesaj-linki)
Deniz Arcak - Dünya Ayrı Dünya

Deniz Arcak - Dünya Ayrı Dünya

Yine gözüktü bana uzak yollar
Bitti aşkımız sonu gözüktü
Kapattım kapıyı ardından
Vazgeçtim hesap sormaktan
Kendimle baş başa kaldım bu akşam
Yürüdüm sokaklarda avare dolaştım
İstemem aşkını al sende kalsın
Tüm hatıralar sende kalsın umut bende
Dünya aynı dünya aşkın olmadan da
Beni ben yapan inatçı ruhum ölmedi hala
Dünya aynı dünya senle olmadan da
Beni ben yapan serseri rüzgar dinmedi hala
Dünya aynı dünya

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ayrı dünya, ayrı dünyalar mp3, ayrı dünyalar şarkısı, ayrı dünyaların şarkı sözü, dünyalar sözü,
Deniz Arcak - Dünya Ayrı Dünya Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Dünya Paraları - Dünya Paralarına Ait Resimler Sedef 21 Fotoğraflar Gezegeni 49 1 Gün Önce 06:49
Deniz Arcak (Deniz Arcak Hakkında - Deniz Arcak Kimdir?) BARIŞ Müzik tr 2 30-07-2008 20:35
Asfalt Dünya (Asfalt Dünya Kimdir? - Asfalt Dünya Hakkında) MaRCeLLCaT Türkçe Rock 0 19-03-2008 15:43
Mazhar Alanson - Dünya Bu Dünya NoRanynn Türkçe Şarkı Sözleri 0 27-02-2008 17:26
Dünya Kızılçay (Dünya Kızılçay Hakkında - Dünya Kızılçay Kimdir?) NoRanynn Müzik tr 0 27-11-2006 13:09
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 05:50Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12445807 saniyede (70.76% PHP - 29.24% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz