| | #1 (mesaj-linki) |
Deniz Arcak - Eller Aldatır
Deniz Arcak - Eller Aldatır Geceler hain düşman Peşimde yalnızlığım Sarıldım yokluğuna Çaresiz karanlığa Nefretim yalan Unuttuğum yalan Seni aldatmadım inan Hiç yoktun yanımda Dostlarım düşman Yalnızım inan Sensizim yağmurda Hiç yoktun yanımda Ah eller aldatır Aşklar yorulur inan Unutur seni eller bir tanem | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| deniz arcak eller aldatir, deniz arcak eller aldatır, |
Deniz Arcak - Eller Aldatır Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Deniz Arcak (Deniz Arcak Hakkında - Deniz Arcak Kimdir?) | BARIŞ | Müzik tr | 2 | 30-07-2008 20:35 |
| Deniz Arcak - Geceler Buzdan Eller | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-03-2008 20:02 |
| Deniz Arcak - Eyvallah | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-03-2008 20:01 |
| Deniz Arcak - Elveda | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-03-2008 20:00 |
| Deniz Arcak - Bin Günah | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-03-2008 19:57 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||