| | #1 (mesaj-linki) | |
| Demet Akalın - Bebek Demet Akalın - Bebek - Şarkı Sözleri Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gücün varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum Olmuyor böyle boş konuşmakla Bir kaç gün görüşüp sonra kaçmakla Doğruyu söyleyecek yüzün yoksa Gelme istemiyorum Ne üzülür ne sıkılır Sadece birazcık düşünür Hemen yeni bir aşık bulunur Yerin çok çabuk doldurulur Sevgilimi koluma takarım Bebekte üç beş tur atarım Olmadı bi de sinema yaparım Gördüğün gibi çok unutkanım | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Demet Akalın - Bebek
çok güal bi şarkı demet akalınbence bu şarkıyı çıkarmakla çok iyi yapmış Son Düzenleyen bigmen; 19-06-2008 @ 17:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| akalın, bebek, demet |
Demet Akalın - Bebek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Demet Akalın (Demet Akalın Kimdir? - Demet Akalın Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 10 | 24-09-2008 09:50 |
| Demet Sağıroğlu - Kınalı Bebek | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 15:33 |
| Demet Akalın - Tatil | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 17:04 |
| Demet Akalın - Of | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 16:51 |
| Demet Akalın - Bebek | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 16:34 |