| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ferdi Tayfur - Yas mı Var Yas mi varda mahallede Karalari giyinmisler Yas mi varda mahallede Karalari giyinmisler Kimseler kalmamis evde Kapilari kitlemisler Kimseler kalmamis evde Karalari giyinmisler Ne oldu yarim, ne oldu sana Bak ben geldim uyansana Daglar actim sana kostum Kalk boynuma sarilsana Ne oldu yarim, ne oldu sana Bak ben geldim uyansana Daglar actim sana kostum Kalk boynuma sarilsana Kurban olam güzel yarim Böyle cansiz durmasana Kurban olam güzel yarim Böyle cansiz durmasana Senden baska kimim var ki Beni böyle koymasana Senden baska kimim var ki Beni öksüz koymasana Ne oldu yarim, ne oldu sana Bak ben geldim uyansana Daglar actim sana kostum Kalk boynuma sarilsana Ne oldu yarim, ne oldu sana Bak ben geldim uyansana Daglar actim sana kostum Kalk boynuma sarilsana | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| ferdi tayfur noldu yarim noldu sana, ferdi tayfur yasmi var mahallede, noldu yarim noldu sana, |
Ferdi Tayfur - Yas mı Var Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ferdi Tayfur (Ferdi Tayfur Kimdir? - Ferdi Tayfur Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 1 | 14-12-2008 13:32 |
| Ferdi Tayfur (Ferdi Tayfur Kimdir? - Ferdi Tayfur Hakkında) | Blue Blood | Sinema tr | 0 | 17-06-2008 12:14 |
| Ferdi Tayfur - Ver | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 17:22 |
| Ferdi Tayfur - Gel | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 14:56 |
| Ferdi Tayfur - Ölü Aşk | unique prens | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 18:25 |