| | #1 (mesaj-linki) |
Ogün Sanlısoy - Sana Dedim
Ogün Şanlısoy - Sana Dedim Ezik ezik baktım aman sakın yanlış anlama Saygmdandır boynumu büktüm aman üstün takılma Yüzüme güleni ben hep arkadaşım belledim Şaka maka değil ulan ellediysem elledim Dışarıdan bakmak kolaysa gel içine Gerçekleri kabullenmek gelmez tabi işine Seveni de olur bi insanın sevmeyenide Referandum değilki bu gideceğiz seçime Sustum ama bu sefer sesim çıkacak hişt hişt hişt hişt Sustum ama bu sefer sesim çıkacak hişşşşşt Yuh sana sakın bi daha beni sakın tanıma Hatırlatırım ama bak o gün gelince sana Hayat denen bu olayın inişi ve çıkışı var Üstte iken böbürlenme alta gelince koyar Sustum ama bu sefer sesim çıkacak hişt hişt hişt hişt Sustum ama bu sefer sesim çıkacak hişşşşşt Bak! sana dedim bunu da mı duymadın Bak! sana dedim bunu da mı duymadın | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| hişt hişt sakin ol şarkısı, mp3 download sana dedim ogün, you tube ogun sanlisoy geri gelmez hayat, |
Ogün Sanlısoy - Sana Dedim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ogün Sanlısoy (Ogün Sanlısoy Kimdir? - Ogün Sanlısoy Hakkında) | MaKaLeLe | Türkçe Rock | 10 | 29-09-2008 00:46 |
| Ogün Sanlısoy - Tetikçi | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 17:54 |
| Ogün Sanlısoy - Ol Öl | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 17:50 |
| Ogün Sanlısoy - De Bi Da | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 17:38 |
| Sana Gül Dedim | MYDMR | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 11-01-2008 17:39 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||