| | #1 (mesaj-linki) |
Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Beni senden mahrum etme Gözlerinin hastasıyım Sevgim yüce dağlar kadar Içerimde volkan kaynar Anlamazsın sen bebeğim Sevdalılar beni anlar Revamıdır harap olmak Aşkın ile her gün yanmak Gözyaşımdan başka nedir Seni sevip sensiz olmak | |
|
![]() |
Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ferdi Tayfur - Beni Anlayamadın | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 13:42 |
| Ferdi Tayfur - Beni Düşün | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 13:40 |
| Ferdi Tayfur - Beni Sorma | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 13:39 |
| Ferdi Tayfur - Cali Vay Beni Beni | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 16:16 |
| Sevdalılar Beni Anlar | AreX | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 29-10-2007 08:57 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||