Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-04-2008   #1 (mesaj-linki)
Demir YumruK
Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar

Varlığının tiryakisi
Yokluğunun delisiyim
Beni senden mahrum etme
Gözlerinin hastasıyım

Sevgim yüce dağlar kadar
Içerimde volkan kaynar
Anlamazsın sen bebeğim
Sevdalılar beni anlar

Revamıdır harap olmak
Aşkın ile her gün yanmak
Gözyaşımdan başka nedir
Seni sevip sensiz olmak

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ferdi tayfur sevdalılar beni anlar, ferdi tayfur varliğinin tiryakisi, ferdi tayfur varlığının tiryakisi, ferdi tayfur varlığının tiryakisiyim, sevdalılar beni anlar ferdi tayfur, varliginin tiryakisi, varlığının tiryakisi, varlığının tiryakisi ferdi tayfur, varlığının tiryakisi yokluğunun, varlığının tiryakisi yokluğunun delisiyim,
Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ferdi Tayfur - Beni Anlayamadın Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 27-03-2008 13:42
Ferdi Tayfur - Beni Düşün Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 27-03-2008 13:40
Ferdi Tayfur - Beni Sorma Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 27-03-2008 13:39
Ferdi Tayfur - Cali Vay Beni Beni Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 26-03-2008 16:16
Sevdalılar Beni Anlar AreX Duygu Yüklü Flash'lar 0 29-10-2007 08:57
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 05:31Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13088489 saniyede (71.98% PHP - 28.02% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz