| | #1 (mesaj-linki) |
Sıla - Köşe Yastığı
Hiç aklıma gelir miydi Takıldım kaldım ona Bıraktım işi gücü Mihrabım yere geçti Bozuldu yuvamın mert sözü Bozuldu yuvamın mert sözü Bir izmirliye vuruldum Tanısanız, anlarsınız Kapandım eve Kuyruklu yalan olur Anlatsam ağlarsınız Oof anlatsam ağlarsınız Nurlu değil düşüncesi Adapsız makam şarkıları Ağrılarıma köşe yastığı Olmaz yine bi başkası Nurlu değil düşüncesi Ben düşlerine toz bezi Tutturdum o diye illede Yangında kül en güçlüsü Nurlu değil düşüncesi Adapsız makam şarkıları Ağrılarıma köşe yastığı Olmaz yine bi başkası | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ben düşlerine toz bezi, izmirliyim şarkısı, köşe yastığı sıla, sıla izmirliye vuruldum, sıla köşe yastıgı, sıla köşe yastığı, sıla köşe yastığı sözler, sıla köşe yastığı sözleri, sıla köşe yastığı şarkı sözleri, sıla köşe yastığı şarkısı, |
Sıla - Köşe Yastığı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Köşe Yazısı ve Makaleler | ahmetseydi | Güncel Konular | 202 | 3 Gün Önce 11:38 |
| Dört Köşe Bloklar | MeLL | Flash Oyunlar | 2 | 05-12-2008 21:31 |
| Sıla (Sıla Kimdir? - Sıla Hakkında) | ThinkerBeLL | Müzik tr | 3 | 05-11-2008 19:02 |
| Sıla - Sıla(Töre) | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 19:30 |
| Köşe Yazısı Nedir? | kompetankedi | Edebiyat | 0 | 12-04-2007 15:49 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||