| | #1 (mesaj-linki) |
Aşık Mahzuni Şerif - Çeşm-i Siyah (İşte Gidiyorum)
İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni bıraktı ah ile zarda Ötmek istiyorum viran bağlarda Ayağıma cennet kiralansa da Bağladım canımı zülfün teline Sen beni bıraktın elin diline Güldün Mahzuni'nin berbat haline Mervanın elinde parelense de | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| işte gidiyorum çeşme siyahı, işte gidiyorum çeşmesi, işte gidiyorum çeşmesi siyahım, işte gidiyorum çeşmi siyahı, mahsuni serif, mahsuni şerif, mahsuni şerif çeşmi siyahım, çeşme siyahı, çeşme siyahım, çeşmi siyahı, |
Aşık Mahzuni Şerif - Çeşm-i Siyah (İşte Gidiyorum) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Aşık Mahzuni Şerif - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 17-08-2008 22:05 |
| Aşık Mahzuni Şerif - Oy Dağlar | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 20:16 |
| Aşık Mahzuni Şerif - Ağıt (Tanırlı Hüseyin) | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 20:10 |
| Aşık Mahzuni Şerif - Nem Kaldı (Parsel Parsel) | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 20:09 |
| Aşık Mahzuni Şerif - Ağlasam Mı (Mevlam Gül Diyerek) | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 20:04 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||