| | #1 (mesaj-linki) |
Aşık Mahzuni Şerif - Ağıt (Tanırlı Hüseyin)
Bilmeden gelmiştim anam anam Bozyer köyüne Kara gün karşımda durmuş ağlıyor of Yürü yalan dünya doymadım sana Ömrün nihayete ermiş ağlıyor oy De deyim oy ne deyim oy kader Bozyerin etrafında anam anam Bağlar höyükler höyükler of Dilim dönmez anam diye sayıklar oy Toprağa mal oldu kaytan bıyıklar Kirpikler ümidin kırmış ağlıyor oy De deyim oy ne deyim oy kader El attım döşüme anam anam Vay anam noldu İki avcumada al kanım doldu Körpe yavrularım babasız kaldı Oturup boynunu burmuş ağlıyor oy (Hısım akrabayı dermiş ağlıyor) De deyim oy ne deyim oy kader Nazlı bir insandım anam anam Değildim efe Kurudu dillerim varmadı of"a Of of Haber gitmiş arkadaşım (Berçenekli) Şerif'e Sazını döşüne burmuş ağlıyor oy | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ağıt mahsuni şerif, aşik mahsuni şerif mp3, aşık mahsuni ağıt, aşık mahsuni şerif mp3, mahsuni agıt, mahsuni ağıt, mahsuni şerif agit, mahsuni şerif agıt, mahsuni şerif ağıt, mahzuni şerif mp3, |
Aşık Mahzuni Şerif - Ağıt (Tanırlı Hüseyin) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Aşık Mahzuni Şerif - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 17-08-2008 22:05 |
| Aşık Mahzuni Şerif - Oy Dağlar | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 20:16 |
| Aşık Mahzuni Şerif - Nem Kaldı (Parsel Parsel) | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 20:09 |
| Aşık Mahzuni Şerif - Çeşm-i Siyah (İşte Gidiyorum) | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 20:06 |
| Aşık Mahzuni Şerif - Ağlasam Mı (Mevlam Gül Diyerek) | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-04-2008 20:04 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||