| | #1 (mesaj-linki) |
Ferdi Tayfur - Sende dizlerine kapanirdim yalvarip da yakarirdim beni seni cok seviyordum sen bana aldirmiyordun sende kabahatin buyugu sende sende kabahatin buyugu sende zaman zaman kirdin beni anladin bu sevgimi dustugum ask deryasinda biraktin sen ellerimi sildim seni yuregimden az mi cektim bu sevgiden donerim diye bekleme donmem olsem kederimden | |
|
![]() |
Ferdi Tayfur - Sende Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ferdi Tayfur (Ferdi Tayfur Kimdir? - Ferdi Tayfur Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 2 | 3 Hafta Önce 12:32 |
| Ferdi Tayfur (Ferdi Tayfur Kimdir? - Ferdi Tayfur Hakkında) | ThinkerBeLL | Sinema tr | 0 | 17-06-2008 11:14 |
| Ferdi Tayfur - Sende mi Leyla? | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 14:10 |
| Ferdi Tayfur - Yas mı Var | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 16:13 |
| Ferdi Tayfur - Ölü Aşk | unique prens | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 17:25 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||