| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ferdi Tayfur - Sabahı Olmayan sabahi olmayan gece gibiyim bir sevgi yuzunden deli gibiyim kalbimin isyani boyle bosuna kismeti baglanmis yolcu gibiyim kalbimin isyani boyle bosuna yollari baglanmis yolcu gibiyim insanlar birer yol tutmus gidiyor hic kimse kimseyi anlayamiyor allah'im ne olur duy feryadimi bu sevgi dunyama azap veriyor allah'im ne olur duy feryadimi bir ates dunyama azap veriyor yazik ki yalanci kula catmisim bilseydim sevmezdim bosa yanmisim birazcik mutluluk ararken dunyama simdi sevgimle ben yalniz kalmisim | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ferdi Tayfur - Sabahı Olmayan
selamlar cok güzel Son Düzenleyen im_a_legend; 14-05-2008 @ 03:55. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ferdi Tayfur - Sabahı Olmayan
nasil indircem ben bu sarkiyi ya
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| ferdi, olmayan, sabahı, tayfur |
Ferdi Tayfur - Sabahı Olmayan Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ferdi Tayfur (Ferdi Tayfur Kimdir? - Ferdi Tayfur Hakkında) | Mystic@L | Müzik tr | 1 | 14-12-2008 13:32 |
| Ferdi Tayfur (Ferdi Tayfur Kimdir? - Ferdi Tayfur Hakkında) | Blue Blood | Sinema tr | 0 | 17-06-2008 12:14 |
| Ferdi Tayfur - Ver | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 17:22 |
| Ferdi Tayfur - Yas mı Var | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 17:13 |
| Ferdi Tayfur - Ölü Aşk | unique prens | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 18:25 |