| | #1 (mesaj-linki) |
Demet Akalın - Gururum
Kalk gururum bugün burdan gidelim Ne olur ona yenilmeyelim Hadi dik dur toparlan gidelim Gel gururum her zalim böyle değil Eğileceksen sen gerçek aşka eğil Gözlerinden kurtul da gidelim Oooff teslim etme beni ona Son kelime aşktan sana Artık seni sevmiyorum Kalbime dönüyorum Sevdama ağlıyorum Umrumda değil ki onun Aşk benim sonum | |
|
![]() |
Demet Akalın - Gururum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Demet Akalın (Demet Akalın Kimdir? - Demet Akalın Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 10 | 24-09-2008 08:50 |
| Demet Akalın - Of | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 15:51 |
| Demet Akalın - Çekilmiyor | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 15:37 |
| Demet Akalın - Bulamadım | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 15:37 |
| Demet Akalın - Bittim | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 15:36 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||